COURTROAD ACRE
Henkilökunta


Tallin pyörittäminen vaatii henkilökuntaa, ja suuren tallin pyörittäminen vaatii vielä enemmän. Courtroad Acren talliporukka on kasvanut tallin kanssa ja nykyään meiltä löytyy asiantuntija jos toinenkin lajiin kuin lajiin. Hevosista ja tallista huolehtii joukko kansainvälisiä ammattilaisia, joille hevosten hyvinvointi on ehdoton kunnia-asia. Suurin osa henkilökunnasta toimii sisartalli B'M Warmbloodsin palkkalistoilla, mutta koska samoissa tiloissa pyöritään, rajanveto tallien välillä ei ole meillä niin tarkkaa.

Tallimestarit ja -työntekijät

Marie Bonnay, 35 - Tallimestari
Marie liittyi Courtorad Acren porukkaan loppuvuodesta 2013, ensin koulupuolen valmentajana ja 2015 alussa tallimestarina. Marien toimenkuvaan kuuluu molempien tallien hevosten hoito, joskin painottaa työskentelyä enemmän B'M Warmbloodsin puolelle suuremmasta hevosmäärästä johtuen. Tarvittaessa Marie toimii Henrin ja Audreyn apuna hevosten valmennuksessa ja tapahtumien järjestämisessä. 35-vuotias nainen on meille tuttu kasvo - hän työskenteli jo Ranskan tallilla hevosia valmentaen ja kisaten erittäin hyvällä menestyksellä. Kilpaileminen on kuitenkin jäänyt, ja nykyään arki pyörii hevosten hoidon ja perheen ympärillä. Marie opiskelee parhaillaan myös hevosfysioterapeutiksi.

Elizabeth "Liz" Chapman, 22 - Tallityöntekijä
Elizabeth on erittäin osaava, joskin hyvin äkkipikainen ja suorasanainen hevosalan ammattilainen, joka toimii B'M Warmbloodsin tallityöntekijänä. Elizabeth osallistuu esteratsujen liikuttamiseen ja valmentautuu tallin hevosilla tavoitteenaan kansallinen taso. Nuori nainen on palavasti ihastunut Charlieen, mutta nuorukainen ei ole osoittanut minkäänlaista kiinnostusta 22-vuotiasta brunettea kohtaan. Elizabeth onkin salaa katkera Audreylle, joka jatkuvasti tuntuu olevan Charlien huomion keskipisteessä. Naisten välinen jännite näkyy toisinaan tallin arjessakin, mutta hevoset ovat erimielisyyksistä huolimatta aina ykkössijalla.

Valmentajat

Henri Dresner, 42 - Päävalmentaja ja toimitusjohtaja, B'M Warmbloods
Saksalainen Henri toimii B'M Warmbloodsin toimitusjohtajana ja hoitaa myös päävalmentajan hommat. Kansainvälisellä tasolla kilpaillut mies vaatii sekä valmennettaviltaan että tallin työntekijöiltä aina sataprosenttista omistautumista - ja onkin vaatimuksillaan ja ja ehkä turhankin suoralla palautteellaan saanut monta ratsastajaa epätoivon partaalle. Henri toimii tallin kaiken valmennustoiminnan päällepäsmärinä ja koordinoi kaikki tallilla järjestettävät tapahtumat valmennuksista kilpailuihin. B'M Warmbloodsin toiminnan laajentuessa ja hevosmäärän kasvaessa, uskoin hänelle myös firman toimitusjohtajan pestin, jota hän onkin hoitanut mallikkaasti. Esteratsastus on Henrin leipälaji, mutta kokeneena ratsastajana hallitsee myös kouluratsastuksen kiemurat.

Audrey Hunt, 27 - Valmentaja, kouluratsut
Audrey on menestynyt kouluratsastuksessa kansainvälisellä tasolla ja meillä hän vastaa kouluratsujen valmennuksesta. Audrey on pidetty valmentaja - hän on yhtä mukava kuin ankarakin, eikä huumorintajussakaan ole moittimista. Vaaleahiuksinen kaunotar tulee kaikkien tallilla kävijöiden kanssa loistavasti toimeen, ja onpahan Charliekin häntä yrittänyt piirittää... toistaiseksi nuorukaisen yritykset ovat olleet yhtä tyhjän kanssa, sillä Audrey ei hänestä juuri piittaa. Audrey valmentaa kaikkia tilalla asuvia hevosia ja avustaa tallimestaria tarvittaessa.

Charlie Shaw, 25 - Valmentaja, esteratsastus ja nuoret hevoset
Charlie osallistuu esteratsujen valmennukseen ja tekee töitä myös nuorten hevosten parissa. Kilpaura on vasta alussa, mutta ei voi kieltää, etteikö alku olisi ollut lupaava. Charlie valmentautuu Henrin ohjauksessa B'M Warmbloodsin hevosilla ja on päässyt jo esittelemään taitojaan kansallisella tasolla. Charmikas vihreäsilmäinen tummatukka on tallityttöjen suosiossa, eikä ole moksiskaan saamastaan huomiosta - päin vastoin. Tallityöntekijä Audrey tuntuu kuitenkin olevan täysin Charlien saavuttamattomissa, vaikka yritystä ei ole puuttunut... Tallityöt kuitenkin hoituvat kunniakkaasti tyttöjen hurmaamisen lomassa, ja töihinsä nuori mies suhtautuu asiaankuuluvalla vakavuudella.

Muu henkilöstö

Berta Watson, 46 - Kirjanpitäjä/hallintohenkilö, teräksinen tiukkapipo
Todettuani tallinpidon sisältävän liikaa paperitöitä ja laskutoimituksia, puhumattakaan loputtomasta vero- ja vakuutusviidakosta, palkkasin Courtroad Acreen ihkaoikean kirjanpitäjän. Berta hoitaa rautaisella ammattitaidolla kirjanpidolliset tehtävät ja huolehtii siitä, että kaikki verot, vakuutukset ynnä muu byrokratiapuuro on varmasti hoidettu asetusten ja säädösten mukaan. Berta on ottanut hoitaakseen myös B'M Warmbloodsin kirjalliset tehtävät (huomattuaan, miten jumalattoman surkea itse olen kirjanpidossa ja muissa paperihommissa). Tallin toimistoon linnottautunut harmaahapsi pitää tehokkaasti ylimääräiset vetelehtijät poissa toimiston sohvalta, ja tarvittaessa palauttaa kurin ja herran nuhteen myös tallin puolella. Teräksisen tädin auktoriteetti on liikaa kenelle tahansa: papereiden lisäksi järjestyksessä pysyvät niin hevoset kuin myös muu henkilökunta.

Nate Sandstead, 30 - hevosten valmennus ja ratsutus, yritystoiminta
Yhdysvalloista Englantiin muuttanut Nate toimi aiemmin Courtroad Acressa tallimestarina, mutta siirtyi B'M Warmbloodsin palkkalistoille pian sen toiminnan aloittamisen jälkeen. Nate huolehtii hevosten valmennuksesta, ratsuttaa nuoria sekä osallistuu molempien yritysten pyörittämiseen päivittäisellä tasolla yhteistyössä Henrin ja Bertan kanssa. Nate opiskelee liiketaloutta ja on vähitellen ottanut enemmän vetovastuuta yrityksistä. Nate on ollut porukassa mukana Ranskan tallilta asti, joten hän tuntee yritykset läpikotaisin.

Mitchell Tanner, 37 - yleiset tallihommat
Aiemmin laukkaratsujen parissa työskennellyt Mitchell aloitti alunperin B'M Warmbloodsissa kesällä 2016. Naten siirtyessä enemmän ja enemmän hevosten valmennukseen ja yrityksen hallinnolliseen pyörittämiseen, tallille tarvittiin joku hoitamaan tallin päivittäisiä hommia. Nate otti yhteyttä vanhaan työkaveriinsa ja ystäväänsä Mitchelliin, joka tarttui tilaisuuteen ja muutti Yhdysvalloista tänne meille vain muutaman viikon varoitusajalla. Huumorintajuinen, joskin harvinaisen lyhytpinnainen Mitchell työskentelee tällä erää Courtroad Acren hevosten parissa Talli 2:ssa, ja hänen kanssaan kakkostallia melkein kahteen pekkaan pyöritetäänkin. Mitchell on meidän porukasta minun lisäkseni ainoa, joka myös asuu Courtroad Acressa.

Kukkulan kuningas (tai no, kuningatar...)

Bino Morel - Tallinomistaja, hommat hanskassa ja hanskat hukassa
Ennen Courtroad Acrea ja B'M Warmbloodsia olen ehtinyt harjoitella tallin pitoa ympäri Eurooppaa. Toimintamuotoja on ollut monia, mutta yksi ja sama on pysynyt - innostus kouluratsastukseen ja puoliverisiin ratsuhevosiin, sekä rakkaus rentoon harrasteluun ja kiireettömään tallielämään. Tallipäivät kuluvat hevosia ratsastaessa, kisakalentereita täytellessä ja tallihommia tehdessä (ja toimiston sohvalla lorviessa ja taukotilassa juoruillessa, mutta siitä ei puhuta).


Courtroad Acre on virtuaalitalli. Mitään ei tapahdu oikeasti.
Courtroad Acre is a SIM game stable. Nothing happens for real.


Koristekuvat: Blake Hall (lisenssi), xanteen (lisenssi)
Gordon Dionne (lisenssi), Shazstock (lisenssi), Simone (lisenssi)